Personal training

Onder de begeleiding van een erkende en ervaren Personal Trainer samen aan de slag gaan om jouw fysieke doelen te behalen. Met maandelijkse metingen en testen om de progressie te monitoren gaan we jouw doelen behalen.

 

Voedingsbegeleiding

Afvallen, aankomen, gezondheid verbeteren niets is ons te gek. Samen met onze erkende voedingsdeskundige start jij de zoek tocht naar de juiste voeding voor jouw lichaam, om vervolgens vol energie jouw doel te kunnen realiseren. 

 

Mentale begeleiding

De juiste mindset is van essentieel belang om een verandering in je leven door te voeren. Samen wordt er een traject gestart om je in de juiste mindset te brengen en te houden. Zodat je aan het eind van de rit de persoon bent geworden die je moet zijn om de resultaten ook vast te kunnen houden.

 

RF Special

Onze bewezen succesformule focus + verandering = resultaat is het fundament dat we hier gebruiken op alle aspecten van jouw totale gezondheid (training, voeding en mindset). Samen met ons team ga je aan de slag om deze totale verandering stap voor stap door te voeren. 

 

Reserveringen & informatie:

Om samen de mogelijkheden te bekijken hoe dit het beste in jouw leven te implementeren is en de prijzen neem gerust contact met ons op.