Vitaliteit workshops

RF organiseert workshops en trainingen over het belang van een goede vitaliteit het bedrijfsleven en de medewerkers. Deze in-company workshops en trainingen variëren van bewustwordings workshops tot hele vitaliteitstrajecten.

Een goede vitaliteit op de werkvloer binnen een bedrijf kan vele positieve uitwerkingen hebben voor zowel de werknemers als het bedrijf. Zo is het ziekteverzuim lager door de betere gezondheid van de werknemers, de team spirit is versterkt door de betere band die er onderling ontstaat en kan de productiviteit vergroot worden. Dit zijn enkele voorbeelden van positieve uitwerken die een betere vitaliteit binnen het bedrijf kan bewerkstelligen. 

U en de medewerkers kunnen in een dagdeel kennis maken met de mogelijkheden hiertoe met als groter doel het werkgeluk in uw bedrijf te vergroten.
Ieder bedrijf is verschillend en heeft natuurlijk andere behoeftes, daarom is het mogelijk verschillende modules van de vitaliteit workshops af te nemen of het gehele programma.
Het gehele programma bestaat uit de volgende modules:

  • Beweging op de werkvloer.
  • Voeding vs productiviteit.
  • Geluk zit binnen in jezelf.
 

Happitude workshop

Wil je door middel van de Happitude (Happy Attitude) Workshop kennismaken met de mogelijkheden van een happy attitude en zelfleiderschap met als doel het werkgeluk in jouw organisatie te vergroten?

Geluk en gezondheid gaan hand in hand. Steeds meer organisaties ontdekken dat gezonde en gelukkige medewerkers bijdragen aan succes. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, betrokken zijn en 110% geven voor hun klanten, collega en organisatie. Zij maken het verschil. Mede door het toenemende aantal mensen met stressklachten, burn-out en de dramatisch lage betrokkenheid van Nederlandse werknemers van slechts 9% (TNO/CBS, 2015; Gallup, 2016), zien we dat steeds meer organisaties werkgeluk als mogelijke oplossing omarmen. Bij werkgeluk gaat het om, zoals het woord het al aangeeft, het ervaren van geluk in het werk. Niet alleen wat, maar ook hoe is bepalend.

Voor het ontwikkelen van werkgeluk staat het eigen leiderschap centraal. De verantwoordelijkheid ligt vooral ook bij de medewerker zelf. Hoe gaat hij ervoor zorgen dat hij voldoende plezier, voldoening of zingeving in zijn werk ervaart? De organisatie speelt hierbij natuurlijk een belangrijke faciliterende rol, maar gelukkig werken begint vooral bij de medewerker zelf (intern) en daar draagt de werkomgeving (extern) aan bij.

Een goede manier om hiermee aan de slag te gaan is de Happitude Workshop, waarin medewerkers op een interactieve, inspirerende en fun manier leren wat werkgeluk is en hoe het eigen werkgeluk te vergroten.

Hieronder vind je een impressie van de Happitude workshop.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep motivators, trainers, ondernemers, voormalige medewerkers, leidinggevenden en sprekers die staan voor de onderneming van de toekomst. Met aandacht voor mensen en de creatie van duurzame waarde. De medewerkers van je bedrijf maken in een dagdeel kennis met de mogelijkheden van een happy attitude en zelfleiderschap met als doel het werkgeluk te vergroten. Wij noemen het een Happitude. Hiermee helpen wij organisaties met de transitie naar een een happier future.

 

RESERVERINGEN & INFORMATIE:

Om samen de mogelijkheden te bekijken hoe dit het beste in jouw leven te implementeren is en de prijzen neem gerust contact met ons op.